BrowseAloud: ideale TEXTHELP tool voor uw website

Wat is BrowseAloud?

BrowseAloud leest websites voor. Deze moderne online voorleestool biedt leesondersteuning aan de talloze bezoekers van uw website die moeite hebben met lezen. Zij kunnen de tekst van uw website met BrowseAloud beluisteren.

Hoe helpt BrowseAloud?

Behalve in het Nederlands voorlezen kan BrowseAloud de webpagina's ook vertalen en in een andere taal laten voorlezen. Verder ook MP3's maken, een lichtkrant instellen, het scherm maskeren, pagina's vereenvoudigen. BrowseAloud is een complete TEXTHELP tool die de toegankelijkheid van uw website aanzienlijk vergroot.

Snel en Intuïtief

BrowseAloud hoeft niet te worden geïnstalleerd of gedownload en is intuïtief in het gebruik. Met één klik activeert de bezoeker het voorlezen en alle andere TEXTHELP functionaliteit. Gewoon met de muiscursor op de tekst gaan staan en BrowseAloud leest voor.

Werkt ook op tablet en smartphone

BrowseAloud is platformonafhankelijk en werkt zowel op PC en MAC als op tablets en smartphones.

BrowseAloud leest ook beveiligde webpagina's voor

Alle soorten inhoud, ook online PDF's en beveiligde pagina's, kunnen worden voorgelezen. Het woord en de zin die worden voorgelezen worden elk met een eigen kleur gemarkeerd. Dat geeft zwakke lezers houvast en maakt navigatie makkelijk.

Onmisbaar

Met BrowseAloud kunnen de 20% van uw bezoekers die worstelen met lezen beter worden bereikt. U stelt hen met BrowseAloud in staat uw teksten luisterend te lezen en zodoende beter te begrijpen. Het gaat in Nederland om meer dan 2 miljoen mensen: dyslectici, slechtzienden, laaggeletterden en mensen voor wie Nederlands tweede taal is. U bereikt zo effectief een groter publiek en kunt zelfs kosten voor ingewikkelde aanpassingen besparen.

Ook op uw website?

BrowseAloud is voor websitebezoekers gratis en onmiddellijk te gebruiken op sites die een abonnement hebben. De eigenaar van een website sluit een abonnement met Lexima af om deze TEXTHELP service te kunnen aanbieden. Eenvoudiger kan het niet.

OFFERTE AANVRAGEN

Met BrowseAloud op uw website laat u zien
dat u er voor iedereen bent!